torsdag, oktober 30, 2008

Selbu selbu

Jeg prøver stadig med selbuvottene, innimellom andre prosjekter. Og det er veldig moro, og jeg er ganske fornøyd - selv om det har sneket seg inn noen feil. Men jeg kjører på allikevel jeg, så får det bli som det blir. Det er jo det første paret!


På baksiden er det blitt mer alternativt ja. Ikke mye som minner om vanlig rutemønster her...

Men jeg gidder ikke rekke opp, det får gå seg til.

tirsdag, oktober 28, 2008

Ny blogg

Prøver meg på å blogge litt om båtboertilværelsen også - se på http://fruaogmeg.blogspot.com

søndag, oktober 26, 2008

Lue igjen...

Jeg har strikket en lue til, denne gangen i eskimo. Jeg veldig fornøyd med å bruke eskimo til perlestrikk, det gjør så mye mer ut av seg:

Jeg har også begynt på et hemmelig prosjekt til jul - det er foreløpig såpass kryptisk at ikke engang mottakeren vil gjette hva det er, tror jeg:
Legg spesielt merke til den herlige glitrende heklenålen. Jeg mistet den fine bambusnålen min, og dette plastmonsteret var det eneste de hadde i garnbutikken. Ikke en favoritt... Men den gjør jo nytten.

Det blir nok flere eskimoluer frem mot jul, de er jo så gode og varme. Og de er takknemmlige å strikke, gjort på et par timer.

søndag, oktober 19, 2008

2 luer og bare tull med selbu

Viser frem min evalue nummer to, den er strikket i brunt paris-garn og flittig brukt.

Jeg er også ferdig med den gule luen til Renate, bare halvannen uke for sent til bursdagen...

Det kommer en lue til i perlestrikk, den skal bli til en venninne som har bursdag i morgen, så den blir nok også litt forsinket ja.

Ellers prøver jeg meg på selbuvotter for første gang, og skjønner ikkeno av økningen til tommel. Jeg har sandnes sin oppskrift, og jeg begriper ikke hvordan jeg skal gjøre økningen, uansett hva jeg gjør blir det feil i forhold til diagrammet. Noen som har skjønt det der ute?