søndag, januar 25, 2009

Forandringer i sikte

Jeg holder fremdeles på med eskimo-genseren. Jeg har aldri strikket genser før, og fant etterhvert ut at den blir fryktelig tung å drasse rundt på! Så det har etterhvert blitt mest et hjemmeprosjekt, og siden jeg ikke er så mye hjemme går det litt trått. Har nå begynt på erme nummer to, så når jeg er ferdig med det er det "bare" hette og montering som gjenstår. Jeg prøver å få opp farta, for det hadde jo vært kjekt å kunne ha den på seg en gang før det blir for varmt...

Jeg lar ikke dette avskrekke meg, og har bestilt garn til neste genser allerede. Det blir en sommergenser, i muskat, og en kjempefin vaniljegul farge:

Jeg satser på båthals og 3/4 lange ermer, og skal prøve å kombinere et par oppskrifter fra boken Stickverk. Ikke nok med at jeg skal kombinere oppskrifter, jeg skal også strikke på svensk... Så det blir nok et par utfordringer.

Jeg fant fantastiske Wham Bambloggen til Bente B, og lager min egen i en brun silkealpakka jeg hadde på lager. Den er praktisk å ha med seg rundt, både superenkel å strikke og liten i veska. Den blir det nok flere av!

Eller tenker jeg hardt på å gjøre en del større endringer i livet mitt (igjen), og forhåpentligvis blir det mer tid til håndarbeid etterhvert. Det er moro å ha mye å gjøre, men når jobben blir altoppslukende er det på tide å tenke seg om og gå noen runder med seg selv.

Sysler litt med tanken på en etsy-butikk etterhvert - jeg lager en del småting som jeg ikke har postet om her ennå, så vi får se... Det er mest tiden det står på om dagen.

1 kommentar:

nemolom sa...

Båthals høres riktig ut når du bor i båt. Strikker du ullsokker og sock monkeys også?